02 / 05 / 2024

Kırıkkale Karakeçilide son durum

Kırıkkale Karakeçilide son durum

TOKİ Karakeçili ilçesinde 71 konutluk yeni bir projeye başlıyor. İşin ihalesi 28 Ocak 2016'da yapılacak. İhalede; 71 konut, bir büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap'ın son başvuru günü bugün!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım'da yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Kırıkkale Üniversitesi'nin çehresi yenileniyor!

2017-2018 Akademik yılı için üniversitenin fiziki yapısında büyük değişiklikler yapılması planlanan Kırıkkale Üniversitesi'nde çalışmalar son hızla devam ediyor.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili Konutları'nda imzalar atıldı!

Kırıkkale Karakeçili ilçesine sosyal konut kazandırma çalışmaları neticesinde başlattığı 82 adet toplu konut projesinde ihale aşamasına gelindi.

Kırıkkale Karakeçili'deki ticaret merkezinin inşaatı başladı!

Kırıkkale Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, belediye tarafından yapımı devam eden 32 adet dükkandan oluşan ticaret merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 71 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli Karakeçili İlçesi 71 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ Konutları'nın ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale ili Karakeçili ilçesi 71 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Kırıkkale Karakeçilide son durum Haberi

Kırıkkale Karakeçilide son durum

TOKİ Karakeçili ilçesinde 71 konutluk yeni bir projeye başlıyor. İşin ihalesi 28 Ocak 2016'da yapılacak. 


450 GÜN SÜRESİ VAR 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde inşa edilecek 71 konut için ihale yapılacak. 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihalede; 71 konut, bir büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Dar gelirliyi ev sahibi yapan TOKİ, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde gerçekleştirilecek projenin ihalesini açık ihale usulü yapacak. "Kırıkkale İli, Karakeçili İlçesi 71 Adet Konut, 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi, 28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 14:30'da düzenlenecek. 


YÜZDE 15 FİYAT AVANTAJI 

Yer tesliminden sonra 450 günde tamamlanacak Kırıkkale Karakeçili TOKİ Konutları projesinin ihalesi, TOKİ'nin Halkalı'daki merkez binasında olacak. Yerli ve yabana tüm isteklilere açık...