29 / 04 / 2024

Kırıkkale kirasını ödeyemeyen aile

Kırıkkale kirasını ödeyemeyen aile

Yeni Mahalle 220. Sokak’taki tek katlı evden kirasını ödeyemedikleri için mahkeme kararı ile tahliye edilen aileye Valilik ev kiraladı, Kimse Yok mu Derneği de eşya verdi

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 300 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'deki 300 yeni konut için start verdi. 300 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice Karabekir Mahallesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale kirasını ödeyemeyen aile Haberi

Kırıkkale kirasını ödeyemeyen aile



Kent merkezinde kirasını ödeyemedikleri evden mahkeme kararıyla tahliye edilen aileye Valilik ev tahsis etti, Kimse Yok mu Derneği de eşya yardımında bulundu.


Yeni Mahalle 220. Sokak’taki tek katlı evden 27 Kasım'da mahkeme kararı ile çıkarılan Kılıç ailesi, Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Sanayi Mahallesi 1144. Sokak’taki bir apartman dairesine yerleştirildi.


Aileyi ziyaret eden  Kimse Yok mu Derneği üyeleri, Ankara’dan getirdikleri ev eşyalarını Solmaz Kılıç’a (50) teslim etti.


Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kira ödeyemedikleri için ev sahibinin başvurusu üzerine mahkeme kararıyla evlerini boşalttıklarını, sokakta yaşamaya başladıklarını anımsatarak, Kırıkkale Valiliğinin kendilerine sahip çıkması ile bir apartmanın giriş katındaki daireye yerleştiklerini ifade etti.


Kimse Yok mu Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Şaban Durukal ise ihtiyaç sahibi aileye ev eşyası yardımında bulunduklarını kaydetti.  



Yeni Mahalle’de...