27 / 04 / 2024

Kırıkkale Sağlık Kompleksi

Kırıkkale Sağlık Kompleksi

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Kırıkkale'deki vatandaşlara yatırım planlarını anlattılar. Kırıkkale Sağlık Kompleksi'nin ihalesinin de 20 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

Kırıkkale Bahşılı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Bahşılı sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Kırıkkale Bahşılı'ya 210 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Kırıkkale Sağlık Kompleksi Haberi

Kırıkkale Sağlık Kompleksi

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere Kırıkkale’ye geldiler. Burada yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren Can, arpalık çukuru mevkiinde bulunan hastaneni içerisine otopsi bölümü.


YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ


AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere Kırıkkale’ye geldi. Gündemde olan referandum çalışmaları, Kırıkkale’ye yapılan ve yapılacak olan projeler ve vatandaşların sorun ve isteklerinin dinlendiği toplantıda konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’ye yeni yatırımların yapılacağı müjdesini verdi.


ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YAPILACAK


Can, Kırıkkale’ye ve diğer illere hizmet verecek olan Adli Tıp Grup Başkanlığı’nın Arpalık Çukuru mevkiinde oluşturulacağını söyledi. Daha önce şüpheli olan ölümlerin Keçiören Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini belirten Can, bölgeye hitap edecek olan çalışmanın yapıldığını ve Üniversite ile işbirliği içinde...