03 / 05 / 2024

kırıkkale yuva alt gelir toki başvuru detayları

kırıkkale yuva alt gelir toki başvuru detayları

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Kırıkkale'de 927 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva orta gelir grubu projesi başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırıkkale'de sosyal konut uygulaması kapsamında emekliler için hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da!

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 927 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 ödemeleri nasıl? İşte TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Kırıkkale'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Altıntaş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 753 bin 933 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

kırıkkale yuva alt gelir toki başvuru detayları Haberi

kırıkkale yuva alt gelir toki başvuru detayları

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde 460 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Kırıkkale Yuva 2020 projesinde en düşük konut bedeli 109 bin 374 TL, en yüksek konut bedeli 147 bin 203 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 peşinatla ev sahibi olunabilen proje için ödenecek peşinat tutarları 13 bin 124 TL'den başlıyor, 17 bin 664 TL'ye kadar yükseliyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kırıkkale Yuva alt gelir 2020 projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 534,72 TL, en yüksek aylık taksit bedeli...