03 / 05 / 2024

Kırıkkalede toplantı

Kırıkkalede toplantı

KT Karaca Tuna Elektirik Üretim Ltd. Şti. tarafından, Kırıkkale İli Merkez İlçesi Hasandede Beldesi sınırları içerisinde Kızılırmak Nehri üzerinde Kavak Regülatörü ve HES Projesi planlanmaktadır...

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Kırıkkale'de emlakçılara bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırıkkale'de emlak ve gayrimenkul alım satımını düzenleyen yönetmelikte yapılan değişikliklerle ilgili düzenlenen toplantıda emlakçılara bilgilendirmeler yapıldı. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, 10 gündem maddesi ile gerçekleşecek. Toplantı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında düzenlenecek.

Kırıkkale Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Kırıkkale Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Kayseri Büyükşehir yatırımda rekor kırıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılının ilk meclis toplantısına başkanlık etti. Toplantıda 2016 yılını değerlendiren Başkan Çelik, yatırımda rekor kırıldığını, 2017 yılında yeni bir rekorun kırılacağını belirtti.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Kırıkkalede toplantı Haberi

Kırıkkalede toplantı


KT Karaca Tuna Elektirik Üretim Ltd. Şti. tarafından, Kırıkkale İli Merkez İlçesi Hasandede Beldesi sınırları içerisinde Kızılırmak Nehri üzerinde Kavak Regülatörü ve HES Projesi için halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek.




Toplantı Yeri: Durak Kıraathanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Hasandede/ Merkez/Kırıkkale

Toplantı Tarihi: 24 Ekim 2013

Toplantı Saati:...