05 / 05 / 2024

Kırımlar İnşaat iletişim

Kırımlar İnşaat iletişim

Kırımlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Kırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, 109 Sokak'ta kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Kırımlar İnşaat iletişim Haberi

Kırımlar İnşaat iletişim
Kırımlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Kırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Kırımlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...