07 / 05 / 2024

Kırımlı Mühendislik adres

Kırımlı Mühendislik adres

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kırımlı tarafından kuruldu.

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde! Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde geldi... Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın...

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Yıldırım tarafından kuruldu.

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Kırımlı Mühendislik adres Haberi

Kırımlı Mühendislik adres

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kırımlı tarafından kuruldu.

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaatlarla ilgili plan, proje, mühendislik, danışmanlık, teknik müşavirlik işleri ile iç ve dış mimari, statik, betonarme, elektrik, asansör, kalorifer, doğalgaz, projelerini yapmak ve yaptırmak. Kontrollük ve denetim hizmetlerini yapmak ve anasözleşemsinde yazılı olan diğer işler.

Kırımlı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mahallesi Bosna Cad.No:5/6...