03 / 05 / 2024

kırkağaç demirtaş köyü kamulaştırma kararı

kırkağaç demirtaş köyü kamulaştırma kararı

Kuyucak Rüzgâr Enerjisi Santrali projesi için Manisa iline bağlı Kırkağaç Demirtaş Köyü'nde yer alan 134 ada, 6 parselde acele kamulaştırma yapılması kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Hasan Sözbilir: Kırkağaç fayı 6,5'in üzerinde deprem üretebilir!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kırkağaç fayıyla ilgili başlatılan saha çalışmasına ilişkin, Kırkağaç fayının 6,5'in üzerinde büyüklükte deprem üretmesi beklenen bir fay olduğunu vurguladı.

Kırkağaç’ta depremde hasar gören cami minaresi yıkıldı!

22 Ocak Çarşamba günü Akhisar’ın Musalar Mahallesinde meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Kırkağaç'tan da hissedildi. Depremde Kırkağaç Alifakı mahallesindeki bir caminin minaresinde çatlaklar oluştu...

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

Manisa Kırkağaç'a hayvan barınağı inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta hayata geçirilmesi planlanan hayvan barınağı için incelemelerde bulundu.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Manisa Kırkağaç yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç merkezdeki cadde ve sokaklarda asfalt bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Kırkağaç'taki yol çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Küçükyaya ile Siledik Mahalleleri arasındaki 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Kırkağaç'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Sakarlı ve Kuyucak Mahalleleri arasındaki 1 buçuk kilometrelik yola bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Kırkağaç'ın yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunda sathi kaplama öncesinde temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç-Akhisar arası 6 kilometrelik yol asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç ile Akhisar birbirine bağlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın Mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç'a itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

kırkağaç demirtaş köyü kamulaştırma kararı Haberi

kırkağaç demirtaş köyü kamulaştırma kararı


Kuyucak Rüzgâr Enerjisi Santrali projesi için Manisa iline bağlı Kırkağaç Demirtaş Köyü 134 ada, 6 parselde acele kamulaştırma yapılması kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.


Alınan karar;


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6621

Manisa İlinde tesis edilecek Kuyucak Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 1/7/2014 tarihli ve 20199 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 15/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Gülcihan YELKENCİ /...