15 / 05 / 2024

kırkağaç yol çalışmaları

kırkağaç yol çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunda sathi kaplama öncesinde temel çalışmasına başladı.

Manisa Kırkağaç'ın yol sorunu büyükşehirle çözüldü!

İl genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla kentin ulaşımında büyük dönüşüm yaratan Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesi’nde yaptığı sıcak asfalt ile vatandaşların yüzünü güldürdü.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

Hasan Sözbilir: Kırkağaç fayı 6,5'in üzerinde deprem üretebilir!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kırkağaç fayıyla ilgili başlatılan saha çalışmasına ilişkin, Kırkağaç fayının 6,5'in üzerinde büyüklükte deprem üretmesi beklenen bir fay olduğunu vurguladı.

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları!

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar hızlandı.

TOKİ Manisa Kırkağaç projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Kırkağaç'ta hayata geçireceği 234 konutun ihalesi yapıldı.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

kırkağaç yol çalışmaları Haberi

kırkağaç yol çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yolların güvenliği ve konforu için ara vermeden çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nde temel çalışması yaptı. Çalışmayı Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, “Kırkağaç ilçemizde asfalt öncesi temel çalışmalarımız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Kırkağaç gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Bu kapsamda da ilçemizin Alifakı Mahallesi’ndeki 3 kilometrelik yolda sathi kaplama öncesi temel çalışması yapılıyor. Mahalle sakinlerinin çok istediği bir yoldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir...