17 / 05 / 2024

Kırkayak Parkı ne olacak

Kırkayak Parkı ne olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl başkanı ilişkin imar değişikliğini değerlendirdi. Sait Köse, Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Kırkayak Parkı içerisinde yer alan kreş için açıklamalarda bulundu.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Gaziantep Kırkayak Parkı'na anaokulu yapılmasına yargı kararı!

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Proje Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı. Toplantıda Merkez Hal Tesisleri, Gebze Mezbaha Tesisleri ve İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yer alan işyerleri açık teklif usulüne göre kiralandı.

Ahlatlıbel Tesisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Gaziantep Kırkayak Parkı ne olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl başkanı ilişkin imar değişikliğini değerlendirdi. Sait Köse, Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Kırkayak Parkı içerisinde yer alan kreş için açıklamalarda bulundu.

Gölcük Tabiat Parkı fırtına nedeniyle turizme kapatıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, fırtına nedeniyle çok sayıda çam ağacının devrildiği Gölcük Tabiat Parkı'nın bir günlüğüne turizme kapatıldığını bildirdi.

Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası ile yükselen Terrace Tema Park projesinde satışlar devam ediyor. Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim edilecek sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Florya Ofis Park ne zaman teslim?

Florya Ofis Park ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Florya Ofis Park projesi toplam 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana geliyor...

Kırkayak Parkı ne olacak Haberi

Kırkayak Parkı ne olacak

''TARİHİN BİZE EMANETİ OLAN KIRKAYAK PARKINDA İNŞAAT YAPILIYOR" 

CHP Gaziantep Î1 binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen İl başkanı Sait Köse,gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kırkayak parkı içerisinde Büyükşehir Belediyesine ait kreşe yeni binanın imar değişikliğinin Pazartesi yapılan Büyükşehir meclisine imar değişikliğinin geldiğini belirten CHP il başkanı Sait Köse; "Bu binanın temeli bir hafta önce atıldı. Bazı yerel gazetelerde gündeme geldi. 

Önce temeli atıp, sonra onayı alıyorlar. Tarihin bize emaneti olan Kırkayak parkında inşaat yapılıyor. Önce binayı yapıp sonra mı ruhsat alacaksınız? " diye sordu. 



"ÖNCE TEMEL ATIP, SONRA RUHSATINI ALMAYIN" 

Bölgede Şahinbey eski Belediye Başkanı Ömer Can zamamnda yapılan bir restoran olduğunu dile getiren Köse," Bir okul büyüklüğündeki restoran gerekirse yıkılsın. O restoran ve kreşten sınırlı sayıda hizmet görmesi yerine daha çok sayıda...