02 / 05 / 2024

Kırkayak Parkı nerede

Kırkayak Parkı nerede

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Proje Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Gaziantep Kırkayak Parkı'na anaokulu yapılmasına yargı kararı!

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Proje Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Topkapı Beyaz Park nerede?

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede iletişim kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Peki Topkapı Beyaz Park nerede?

Gaziantep Kırkayak Parkı ne olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl başkanı ilişkin imar değişikliğini değerlendirdi. Sait Köse, Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Kırkayak Parkı içerisinde yer alan kreş için açıklamalarda bulundu.

Gölcük Tabiat Parkı fırtına nedeniyle turizme kapatıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, fırtına nedeniyle çok sayıda çam ağacının devrildiği Gölcük Tabiat Parkı'nın bir günlüğüne turizme kapatıldığını bildirdi.

Yakacık Manzara Adalar nerede?

Yakacık Manzara Adalar nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 8 indirim uygulanan Kartal Manzara Adalar projesinde daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor...

Kocaeli Körfezkent 4 nerede?

Kocaeli Körfezkent 4 projesinde daireler 165 bin TL ile 317 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Peki Kocaeli Körfezkent 4 nerede?

Emlak Konut Körfezkent 4 nerede?

Toplam 1.096 adet konut ve 28 adet ticari birimden oluşan Körfezkent 4 Evleri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Peki Emlak Konut Körfezkent 4 nerede?

Emlak Konutları Körfezkent 4 nerede?

Emlak Konutları Körfezkent 4 projesinde 20 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor ve daire fiyatları 165 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konutları Körfezkent 4 nerede?

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çamlık 18 Evleri nerede?

Mağaza ve konutlardan oluşan Çamlık 18 Konutları 'nda yer alan daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki satışları devam eden Çamlık 18 Evleri nerede?

Akbük Aksoy Konakları nerede?

Akbük Aksoy Konakları projesi toplam 22 dönüm üzerinde yükseliyor. Toplam 180 adet daireden oluşan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. "Akbük Aksoy Konakları nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kırkayak Parkı nerede Haberi

Kırkayak Parkı nerede

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Antepliler'in park içerisindeki doğal yapıya zarar vereceği için yapılmasına karşı çıktığı kreş ve anaokulu projesi Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. İncelenen projede üst ölçekli planda değişiklik yapılmadan alt ölçekli planda değişiklik yapılamayacağı ve nazım imar planında parsel düzeyinde değişiklik yapılamayacağı talebi mahkeme tarafından haklı bulundu. 


Kent ayağa kalktı 


Geçtiğimiz yıl Kırkayak Parkı'na Antep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan inşaata, birçok yurttaşın, siyasi parti temsilcisinin, meslek odası temsilcisinin, sendika temsilcisinin ve dernek başkanının karşı çıktığını belirten CHP Şahinbey Belediye Meclis üyesi Uğur Kalkan, "Parka zarar verilmesin diye imza kampanyası düzenlendi, basın yayın organları ve sosyal paylaşım sitelerinde bu konu gündeme getirildi. Antep'in tarihi, sosyal ve kültürel...