02 / 05 / 2024

Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları katılımcıları

Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları katılımcıları

Konut sektörünün ileri gelen firma sahipleri ve yönetim katlarını biraraya getiren Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları 13 Ağustos'ta başladı. Konut sektörünü geniş olarak değerlendirmenizi sağlayacak etkinlik, 18 Aralık'a kadar sürecek..

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık' ta Maslak, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza' da kuruldu.

İstanbul'daki ofislerde boşluk oranı yüzde 43 oldu!

4.5 milyon metrekare A sınıfı ofis arzına sahip İstanbul’da boşluk oranı yüzde 43 ile en yüksek Kağıthane’de çıkıyor. Maslak’ta boşluk oranı yüzde 20, Levent’te yüzde 14.

2005 yılında tramvay, 44 yıl sonra Galata Köprüsü'nde!

2005 yılında raylı sistemin İstanbul'daki son aşaması, Eminönü-Kabataş hattı hizmete girmiş. 44 yıl sonra Galata Köprüsü'nden geçerek Kabataş'a ulaşan tramvay hattı, Kabataş'tan Maslak'a kadar uzatılacakmış.

Uzunköprü UNESCO Listesine girdi!

Edirne'de 1393 metre uzunluğundaki dünyanın en uzun taş köprüsü olarak bilinen 572 yıllık tarihi Uzunköprü, UNESCO'nun Somut Varlıklar Dünya Kültür Mirası geçici listesine alındı.

Uzunköprü TOKİ konutlarının teslimi başladı!

Kaymakamlık ve Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışına Vaklı projesnıde yaptırılan konutlardan tamamlananlar hak salıipleriııe teslim edildi. Vakıf Müdürü Fatih Erkol'dan anahtarlarını alan hak salıipleri evlerine taşınmaya başladı.

Edirne TOKİ Konutları'nın teslimi başladı!

TOKİ konutlarının teslimi başladı. Kaymakamlık ve Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı projesinde yaptırılan konutlardan tamamlananlar hak sahiplerine teslim edildi. Vatandaşlar yeni evlerine taşınmaya başladı.

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Maslak'a Leed'li ofis bloğu!

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group, Maslak'ta 190 milyon dolarlık Orjin Maslak projesini hizmete açtı. 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak projesi bünyesinde 2.500 kişi çalıştıracak.

Kozan'da icradan 1.1 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kozan İcra Dairesi; Kozan Faydalı Köyü, Çukurköprü Mevkii'nde yer alan fabrikayı 16 Aralık 2014 günü 10:00 - 10:10 arasında satışa çıkarıyor. Fabrikanın toplam bedeli 1 milyon 136 bin 423 TL olarak belirlendi.

Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları 18 Aralık'a kadar devam edecek!

Konut sektörünün ileri gelen firma sahipleri ve yönetim katlarını biraraya getiren Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları 13 Ağustos'ta başladı. Konut sektörünü geniş olarak değerlendirmenizi sağlayacak etkinlik, 18 Aralık'a kadar sürecek..

Kırkiki Maslak'ta PR Yönetim buluşmaları başlıyor!

Kırkiki Maslak'ta PR Yönetim buluşmaları başlıyor. Şirket sahiplerini ve yönetim katını biraraya getirerek sektörü değerlendirme şansı sunan etkinlik 13 Ağustos ile 18 Aralık tarihleri arasında yapılacak..

Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları katılımcıları Haberi

Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları katılımcıları

Gayrimenkul sektörüne geniş açıdan bakabileceğiniz ve size farklı tecrübeler kazandıracak Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları 13 Ağustos'a başladı.


18 Aralık'a kadar devam edecek PR toplantıları gayrimenkul sektörünü biraraya getiriyor. Şirket sahiplerinin ve yönetim kurulu başkanlarını buluşturacak etkinlik ayrı zamanda size yeni iş bağlantıları ve yeni fikirler kazandıracak.


Birçok farklı sektörden kişiyi aynı çatı altında toplayan Kırkiki Maslak PR Yönetim Buluşmaları saat 16:45 ile 19:15 arasında Kırkiki Maslak Artspace'de...