27 / 04 / 2024

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı.




Zemin kaplamasında Avrupa'nın lideri olan Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı. Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, "Türkiye ekonomik anlamda bir fırsatlar ülkesi. Türkiye'deki en büyük anlaşmamızı Ağaoğlu Şirketler Grubuyla yaptık" dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini belirterek, '4304 konuttan oluşan Maslak 1453 projesinde 300 bin metrekarelik bir zemin kaplama gerçekleştirildi. 

Kaliteye önem veren bir firma olarak benzer hizmetlerimiz devam edecek. Temennim, Beaulieu'nın Türkiye'de üretim üssü konusunda bir yatırım planını hayata geçirmesidir" mesajını verdi. 


10 MİLYON AVROLUK BEKLENTİ 

Beaulieu Satış Direktörü Francis Gistelinck, Beaulieu da 1.5 milyar euronun üzerinde ciroya sahip olduklarını belirterek, "Hazırladığımız raporlar sonucunda Türkiye ofisini açmaya karar verdik. Şu anda Türkiye'de mevcut birçok inşaat projesine en hızlı ve en profesyonel hizmetleri sunma kapasitesine sahibiz" diye konuştu. ŞirketinTürkiye Satış Direktörü H. Ümit Arısoy ise 2015 için ciro hedeflerinin 10 milyon avro olduğunu, bunun bir kısmını Ağaoğlu ile işbirliği sonucu verdikleri hizmetten sağlayacaklarını söyledi. 


Yeni Akit


Geri Dön