15 / 05 / 2024

Kırkikindi adres

Kırkikindi adres

Kırkikindi Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Duyur ve Gökalp Ceylan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Esentepe DKY Ada açık adres!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Esentepe DKY Ada Evleri 796 daireden meydana geliyor. Esentepe DKY Ada açık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Kırkikindi Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kırkikindi Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Gökhan Duyur ve Gökalp Ceylan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Kırkikindi adres Haberi

Kırkikindi adres

Kırkikindi Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi,  Gökhan Duyur ve Gökalp Ceylan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu. 


Kırkikindi Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü mimarlık işleri yapmak. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.  Bunları uygulamaya koymak, fenni mes'ullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak, tadilat, roleve,restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  Yurt...