29 / 04 / 2024

Kırklareli arsa fiyatları

Kırklareli arsa fiyatları

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Kırklareli arsa fiyatları Haberi

Kırklareli arsa fiyatları

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuluyor. Satışa konu fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor.

Özellikleri : Kırklareli İl, Lüleburgaz İlçe,CELALİYE Köy, BURGAZ YOLU UZUN DOĞAN Mevkii, 3920 Parsel, 104.800,00 metrekare yüzölçümlü, " Kompresör ve Jenaratör binası, kazan dairesi olan fabrika binası ve tarlası" nitelikli taşınmaz; 

A) Kırklareli il Özel İdaresinden alınan 26/12/2017 tarih ve 14317 sayılı yazılarında;taşınmazın 45.375,00 m² lik alanı " sanayi alanı " olarak belirlenmiştir.Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü sınırlarındadır.Tatarköy-Celaliye bağlantı köy yoluna cephelidir.Celaliye Köyüne yaklaşık 1.800 m Tatarköye yaklaşık 3.000 m ve Lüleburgaz Şehir merkezine yaklaşık 12 km ve Edirne-İstanbul otobanının Lüleburgaz çıkışına 8 km mesafededir.Taşınmazın çevresinde genellikle tarımsal faaliyetlerin gerçekleştirildiği büyük düzlükler bulunmaktadır. Tatarköy-Celaliye...