07 / 05 / 2024

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni adliye binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Yavuz, Kırklareli'ne yakışır, modern bir bina kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

TOKİ Kırklareli projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Kırklareli projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

Kırklareli peynirinin şöhreti ve lezzeti ülke sınırlarını aştı!

Kırklareli'nin zengin bitki örtüsünden beslenen inek, koyun ve keçilerin sütünden üretilen lezzetli beyaz peyniri sofraları lezzetlendiriyor. Ülkemizde çok sevilen peynirin, yurtdışında da pek çok seveni bulunuyor. İşte haberin devamı…

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nissan Juke'ta şimdi düşük faiz kampanyası başladı! İşte Nissan Juke 24 Mayıs 2022 fiyat listesi!

2022 model Nissan Juke'ta şimdi düşük faiz kampanyası başladı. Peki araba almak isteyenlerin en çok araştırdığı modeller arasında yer alan Nissan Juke fiyatları ne kadar? İşte Nissan Juke 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Araç stoklayanlara büyük kuşatma başladı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bayilerden aldıkları araçları stoklayanlara ilişkin fiyat yükselişlerini etkiledikleri iddiasıyla resen soruşturma açtı. 

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Kırklareli Sıbyan Mektebi 'müze olsun' talebi!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkan Gerenli'nin "Müze olsun" talebiyle gündeme gelen Sıbyan Mektebi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarını söyledi. 

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

TOKİ Kırklareli Kavaklı orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Haberi

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni adliye binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.


Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'ne yakışır, modern bir bina kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.


Bademlik Mahallesi Eriklice yolu üzerinde 8 bin 672 metrekare alan üzerine dört katlı bir bina inşa edileceğini aktaran Yavuz, inşaat çalışmalarının büyük bir bölümünün yıl içinde tamamlanacağını kaydetti.


Çalışmaların hızla sürdüğünü anlatan Yavuz, "Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesince binanın projesi hazır hale getirildi. 4 bin 500 metrekare kapalı alanlı binada zemin düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Binamız 22 milyon liralık bir bütçeyle inşa edilecek." diye konuştu.


Yavuz, inşaat çalışmalarının yaklaşık 600 gün süreceğini sözlerine...