02 / 05 / 2024

Kırklareli Devlet Hastanesinde son durum

Kırklareli Devlet Hastanesinde son durum

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 1 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

Kırklareli Devlet Hastanesi mecliste konu oldu!

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan bir türlü açılamayan Kırklareli Devlet Hastanesi hakkında soru önergesi hazırladı. Kayan sorularının Başbakan Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kırklareli Yeni Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

2016 yılının özellikle Mayıs ayından itibaren her ay "Açılıyor, açılacak" ifadelerinin sarf edildiği fakat bir türlü hizmete açılamayan Kırklareli'nin yeni Devlet Hastanesinin kesin olarak ne zaman açılacağı, halkın merak konusu oldu.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli Devlet Hastanesinde son durum Haberi

Kırklareli Devlet Hastanesinde son durum

Kırklareli'de yeni açılacak olan Devlet Hastanesie'nin devir teslimi bir türlü yapılamıyor. 


2014 yılında ihaleye çıkan ve dönemin Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu tarafından kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan veni devlet hastanesinin açılışının sürekli olarak erteleniyor. 


Son olarak yüklenici firma ile TOKÎ arasında elektrik tesisatı yüzünden bir türlü devir teslimin yapılamadığı söylentileri nedeniyle evdeki hesabın çarşıya uymadığı şeklinde yorumlanıyor. 


Konuyla ilgili olarak yetkililer tarafından bir açıklama yapılmazken vatandaşlar hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladılar. 


Özellikle bu konuda vatandaşlar "Eski hastanede ortalık karma kırışık Yeni hastaneye geçileceği için avlardan beridir doğru düzgün temizlik bile yapılmıyor. Vıtandaş olarak büyük mağduriyetler yaşıyoruz " dediler. 



Kırklareli...