15 / 05 / 2024

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak?

Milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS maratonu başladı. Sınava giren adaylar, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? diye sorguluyor. İşte detaylar...

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Kırklareli'ye 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kırklareli'nin o ilçesi için son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kırklareli projesi için start verdi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Kırklareli Karakaş'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda Haberi

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda

Dereköy Yolu üzerinde bulunan Walldorf Korusuna yapılacak ’Doğa Eğitim Merkezi’ çalışmaları belirlenen program dahilinde sürüyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, projenin Kırklareli halkı ve Kırklareli için önemli olduğunu belirterek, "Dereköy yolu üzerinde bulunan Wallddorf korumuzun güzelleşmesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sınır ötesi işbirliği programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz projemiz ile Walldorf korumuzu canlandırarak Dereköy halkı, Kırklareli ve diğer bölgeler için faydalı bir hale getireceğiz" dedi.

Dünya doğal kaynaklarının önemli bir bölümünü bitkilerin oluşturduğunu ifade eden Kesimoğlu, "Bu kaynakları tespit etmek, değerlendirmek ve zarar görmelerini önlemek için tüm dünyada yapılan çalışmalardan bir kısmını biz de Doğa Eğitim Merkezimizde gerçekleştireceğiz. Projemizin içerisinde kurutulmuş bitki laboratuvarı olan herberyum, bölgede yetişen ve özellikle de yetişmeyen bitkilerin yetiştiriciliğinin yapıldığı ve seracılıkla ilgili mesleki eğitimlerin verilmesini...