14 / 05 / 2024

Kırklareli enerji üretim bölgeleri

Kırklareli enerji üretim bölgeleri

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin Vize ilçesinde bir bölgenin enerji üretim alanı olarak düzenlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Hg Yenilenebilir Enerji Üretim Limited Şirketi kuruldu!

Hg Yenilenebilir Enerji Üretim Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Kılıç ve Kadir Gökkaya ortaklığında kuruldu.

Ankara Nallıhan'da enerji üretim alanı özelleştiriliyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Çayırhan mevkiinde bulunan Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Kömür Rezerv Alanı ile Enerji Üretim Alanını özelleştiriyor.

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

Kırklareli Vize'de enerji üretim alanı olan bölge mecliste!

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin Vize ilçesinde bir bölgenin enerji üretim alanı olarak düzenlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'de 80 bin konut, evsel atıktan enerji üretim tesisi ile aydınlatılacak!

Türkiye'de ilk defa Kocaeli'de kurulacak evsel atıktan enerji üretim tesisi ile yılda 80 bin konutun 1 yıllık tüketimine denk gelen 250 milyon kilovatsaat elektrik enerjisi üretilecek.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Çorum Tatar'a güneş enerjisine dayalı enerji üretim alanı!

Tatar köyüne yapılması planlanan Güneş Enerjisine Dayalı Enerji Üretim Alanı ile ilgili iI Genel Meclisi rapor hazırlayacak Konu dün yapılan İI Genel Meclisi toplantısında gündeme geldi.

Güriş Holding'ten Kırklareli’ne enerji yatırımı!

Güriş Holding, Kırklareli’ndeki 25.6 MW’lık Zeliha Rüzgâr Enerji Santrali’ni (RES) portföyüne ekledi. Güriş, yılda 92.000.000 kWh elektrik üretecek.

Aksa küresel enerji pazarının nabzını tutuyor!

Aksa, küresel enerji pazarının nabzını tutuyor. Bir yıl içerisinde 40 bin jeneratör üretimiyle birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılayan Aksa Jeneratör’ün Çin’de yer alan farikası dünyanın en büyük jeneratör üretim kapasitesine sahip.

Kırklareli enerji üretim bölgeleri Haberi

Kırklareli enerji üretim bölgeleri



CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin Vize ilçesinde bir bölgenin enerji üretim alanı olarak düzenlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gündoğdu önergesinde "Trakya bölgemizin gözde yerleşim merkezi olan KIrklareli, pek çok antik yerleşim merkezi, Istranca Dağlan, Istranca Ormanları ve Ergene Ovası üzerinde yer almaktadır." dedi.


Kuzey ve doğusu dağlık ve ormanlık alanlarla kaplı, sınırları içerisinde Ergene Nehri ve Rezve Deresi geçen muhteşem bir coğrafyaya sahip Kırklareli'nin aynı zamanda Trakya Bölgesinin oksijen üretim merkezi olduğunu dile getiren Gündoğdu, "Özellikle son 15 yılda AKP Hükümetlerinin uyguladığı plansız ve çarpık sanayileşme sonucu Kırklareli ilimiz ve çevresi, havası, suyu ve toprağı ciddi tehdit altındadır.


Bakanlığınızın, 644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri...