02 / 05 / 2024

Kırklareli kentsel planlama

Kırklareli kentsel planlama

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu. Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kuralar çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası atılan ilk temellerin ardından hak sahipleri için kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimlerinde 65 aileye öncelik verildi.

Kırklareli'de deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

KIRKLARELİ'de,Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu tarafından organize edilen deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesini, 4 sene süren planlama sürecinden sonra 1. Etap Proje inşaatı hafriyat ve fore kazık çalışmaları ile başlandı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarımı için imzalar atıldı!

Kırklareli Belediyesi hazırladığı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile hayata geçirecek.Hazırlanan projenin imzaları atıldı.

Kırklareli'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli'de bulunan 17.260 metrekare 805 öğrencilik yurt fizibilite raporu olan arsa 6 milyon 250 bin TL'ye satılıyor.

Kırklareli konut satışlarında 37. sırada yer aldı!

TÜRKİYE genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181'ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli konut satışında 37. sırada yer aldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de mühendislik ve mimarlık haftası kutlandı!

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kırklareli, İğneada’ya nükleer santrali yapılmasını istemiyor!

Türkiye'de yaşayan hayvan türlerinin yüzde 57'sinin yaşadığı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan tatil beldesi İğneada'ya nükleer santral yapılması planlanıyor. Baran Bozoğlu ise nükleer santralle bu alanın risk altına gireceğini söyledi.

3. nükleer santrali Kırklareli'de mi olacak?

Ali Rıza Alaboyun, doğa katliamına neden olacak 3’üncü nükleer santralının Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı ve Avrupa’nın en büyük longoz ormanlarına sahip İğneada beldesine yapılmasının planlandığını açıkladı.

Üçüncü nükleer santral Kırklareli bölgesine mi yapılacak!

Enerji Bakanı Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli'nin İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor. Görüşüyoruz" dedi. Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor." dedi.

Kırklareli kentsel planlama Haberi

Kırklareli kentsel planlama

Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli sorunları büyük bir ilgiyle dinlendi. 


Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı. 


Konferanstan önce açılış konuşması gerçekleştiren TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Erol Özkan TBMMO hakkında bilgiler verdi. 


TMMOB ilk olarak 1954 yılında oluşturulduğuna dikkat çeken Özkan, " TMMOB'ye bağlı 10 oda, 8 bin civarında üye vardı. Bugüne baktığımızda 2013 yılı sonu itibarı ile 24 oda ve 450 bine yakın üyesi bulunmaktadır. 1982 anayasası itibarı ile kamudakilerin üyelik zorunluluğu kaldırıldı. TMMOB çalışmalarını bugün için 24 olan 213 şubenin 500 civarında temsilcilik ve yaklaşık 50 tane il veya ilçe koordinasyon kurulları vardır." İfadelerini kaydetti. 


Konferansa konuşmacı olarak, Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güzin Kaya, İnşaat...