02 / 05 / 2024

Kırklareli tapu davası

Kırklareli tapu davası

Kırklareli'nde yaşayan Şükran Köseoğlu, tapu iptal davası açtı. Köseoğlu'nun tapu için ödeme yaptığı dekontta açıklama yapmaması nedeniyle davaya ret kararı verildi.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Mahir Polat'tan 'Galata Kulesi'nin tapu davası' açıklaması!

165 yıldır İBB mülkü olan Galata Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredildikten sonra tahliye kararı alındı fakat esas tapu davasında henüz bir gelişme yaşanmadı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli tapu davası Haberi

Kırklareli tapu davası

Kırklareli'nde yaşayan Şükran Köseoğlu (55) , eşi vefat ettikten sonra evini satıp akrabalarının yer aldığı Ankara'ya yerleşmeye kararı aldı. Milliyet'te yer alan habere göre; Köseoğlu, 2016 senesinde ablası ve yeğenini arayıp Ankara'dan ev almak istediğini dile getirdi. Yeğeni E.T. (40) , uygun bir ev bulduğunu, parayı gönderirse evi kendi üzerine alıp, daha sonra tapuyu iade edebileceğini dile getirdi. 

Köseoğlu da sonrasında E.T.'nin banka hesabına 129 bin TL gönderdi. Fakat Köseoğlu, daha sonra yeğeni evin tapusunu geri vermediği gerekçesiyle Ankara 15'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde tapu iptali ve tescili davası açtı. 

MAHKEMEDEN RET KARARI

Söz konusu eve tedbir kararı alınırken E.T., avukatı vasıtasıyla dava dosyasına gönderdiği dilekçesinde Şükran Köseoğlu'nun kendisine ev alması için değil borcu olduğu için ödeme yaptığını öne sürerek tedbir kararının...