04 / 10 / 2024

kırklarelinde ne kadar konut satıldı

kırklarelinde ne kadar konut satıldı

TÜRKİYE genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181'ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Vakıfbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Elinde nakit parası olan vatandaşlar bankaların mevduat faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar en yüksek faiz oranı veren banka hangisi onu merak ediyorlar. VakıfBank hoş geldin faizi ne kadar veriyor? 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Akbank ne kadar faiz veriyor? 50 bin TL'nin 32 günlük ve 3 aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası, Türk lirasının cazibesini artırmak amacı ile çeşitli adımlar atmaktadır. Akbank mevduat faizi kaç? Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar? Akbank 50.000 liraya ne kadar faiz veriyor?

Bankalar da faiz oranlarında değişiklik! 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası’nın faiz oranını yüzde 50’de sabit tutması ile beraber, bankalar da faiz oranlarını güncellemeye devam ediyor. Buna göre, 1.5 milyon TL'lik bir mevduat hesabının aylık getirisi ne kadar oldu?

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon TL'nin günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranlarındaki değişim ile beraber en fazla mevduat faizi sunan bankalar açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, bankaların uyguladığı 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ve en fazla faizli getirisi ne kadar oldu? 

Konut kredisi faizleri değişti! 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar oldu? 

Bankalar konut kredisi faiz oranlarında peş peşe değişikliğe gitti. Peki Ağustos ayı itibarıyla 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?  İşte 2 milyon TL 10 yıl vadeli olarak çekildiği zaman bankalara ödenecek aylık taksit tutarları...

2024 yazlık konut fiyatları ve kiraları ne kadar? Fiyatlar en çok nerede arttı?

Yaz sezonuyla birlikte yazlık konutlarda satılık ve kiralıklara talep arttı. Peki 2024 satılık ve kiralık yazlık fiyatları ne kadar? Fiyatlar en çok hangi bölgede arttı, nerede düştü? İşte bu soruların cevabı...

Serbest piyasa fındık fiyatları: Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? 26 Haziran 2024 il il fındık fiyatları!

Fındıkta yeni hasat dönemi yaklaşırken üreticiler büyük bir heyecanla fındık fiyatlarına gelecek zammı bekliyor. TMO’nun bu sene fındık fiyatlarını 150 liranın üzerine çıkarması bekleniyor. Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? Serbest piyasa fındık fiyatları.

Banka banka açıklandı, mevduat faizleri tepetaklak oldu! 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar Haziran 2024?

Mevduat faiz oranlarında gerileme sürerken bankaların faiz oranları da arka arkaya açıklandı. Peki 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?  İşte banka banka faiz oranları Haziran 2024...

'Bu faizi bulamam' diyen mevduatın vadesini uzatıyor! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de 'Bu faizi bulamam' diyerek mevduatın vadesini uzatmaya başladı. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? İşte banka banka mevduat faizi oranları...

Mevduat faizleri güncellendi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizi son 2 haftada düşüşe geçmiş durumda. Buan göre, en yüksek mevduat faizi veren banka hangisi? 2 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Konut kredisi faizleri sil baştan! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka hesaplama!

Konut satışlarında düşüş devam ederken ev almak isteyenler de konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki 3 milyon TL konut kredisi 120 ay vadeli olarak kullanıldığında aylık taksitleri ne kadar?

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

kırklarelinde ne kadar konut satıldı Haberi

kırklarelinde ne kadar konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü, 2015 Yılı Eylül Ayı Konut Satış İstatistiklerinden "Kırklareli ili, Konut Satış İstatistikleri" hakkında bilgi verdi. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde 2015 yılı Eylül ayında 92 bin 483 konut satıldığı, 556 konut satışı ile Türkiye'deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6'sının Kırklareli'nde gerçekleştiği bildirildi. Açıklamada, "Konut satışlarında, İstanbul 15 bin 994 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 17,3) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 9 bin 810 konut satışı (yüzde 10,6) ile Ankara, 5 bin 251 konut satışı (yüzde 5,7) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 11 konut ile Hakkari, 16 konut ile Şırnak ve 19 konut ile Ardahan oldu. Kırklareli 556 konut satış (yüzde...