02 / 05 / 2024

Kırklareli\'nde satılık selektör binası

Kırklareli\'nde satılık selektör binası

Kırklareli'nde yer alan selektör binası 12 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS24VVWF0N 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu  alcdtm.com internet sitesinde indirimle en ucuza satılıyor. Peki ürün bu sitede indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Bankalar çalışanlarına ne kadar zam yaptı? İşte bankacılık sektöründe zam oranları

Özel sektör zamları merakla beklenirken bazı bankaların zam oranları belli oldu. İşte bankacılık sektöründe yapılan zam oranları

Bankacılık sektöründe mevduat düştü!

Bankacılık sektöründe toplam mevduat 25 Kasım'da sona eren haftada 106 milyar lira azalarak 8,8 trilyon lira oldu.

Kırklareli\'nde satılık selektör binası Haberi

Kırklareli\'nde satılık selektör binası


Kırklareli Merkez'de bulunan 1.573 metrekare alana sahip selektör binası 12 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihale satışa çıkacak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 280 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için