18 / 05 / 2024

kırklareliye Plastik OSB mi kurulacak

kırklareliye Plastik OSB mi kurulacak

Kırklareli'nin Vize ilçesi sınırları içerisinde yapımı planlanan ve 600 Milyon TL'lik bir yatırım olduğu belirtilen Plastik Sanayii OSB alanı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bölge halkı konudan habersiz. Peki ama nedir bu Plastik OSB?

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

TÜİOSB’de parsel teslimleri Haziran'da başlayacak! 

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’de Haziran'dan itibaren sanayi parsellerini teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın "Kırgızistan'da kurulacak pilot OSB için inşaat ve yönetimden, bu konuda gerekli mevzuatın hazırlanmasına kadar pek çok konuda danışmanlık desteği vereceğiz." dedi.

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı ile bu ülkede pilot OSB kurulmasına yönelik iş birliği mutabakat zaptı imzaladık" dedi...

ABD’ye Türk OSB’si!

Afrika, Avrupa ve Asya’da kurulan Organize Sanayi Bölgeleri (OSB), ABD ve Arjantin’e açılıyor. Türk- Amerikan İşadamları Derneği, ABD’de 8 milyar dolarlık Türk OSB’si kurmak çalışmalara başladı.

Muhip Kağıtçılık Metal Plastik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Esenyurt Şubesi açıldı!

Muhip Kağıtçılık Metal Plastik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

kırklareliye Plastik OSB mi kurulacak Haberi

kırklareliye Plastik OSB mi kurulacak

Kırklareli'nin Vize ilçesi sınırları içerisinde yapımı planlanan ve 600 Milyon TL'lik bir yatırım olduğu belirtilen Plastik Sanayii OSB alanı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bölge halkı konudan habersiz. Peki ama nedir bu Plastik OSB? 


PAG DER & ASLAN OSB, şehir içine sıkışmış, dağınık bir şekilde çalışmalarını sürdüren plastik üreticilerini modem bir üretim alanında toplayacak. Kırklareli Vize'de, Plastik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yaklaşık 600 milyon TL toplam yatırım bedeliyle hayata geçecek PAGDER & ASLAN OSB, plastik sektörünün sanayi yapılaşmasının en önemli, örnek adresi olacak. 


Ne getirir, Ne götürür? 

Kurulacak olan OSB'den, bölge halkı habersiz! Yatırım planlanırken ve hayata geçmeye hazırlanırken kimsenin bilgisi yok! Yatırımcıları da, belediyesi de, halkı bilgilendirip, bilinçlendirmemiş! Kum ve taş ocaklarına, çimento fabrikalarına ve termik santrallerine karşı saf tutan çevreciler,...