04 / 05 / 2024

Kırlangıç Konaklarında satılık daireler

Kırlangıç Konaklarında satılık daireler

Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Kırlangıç Konakları'nda satışlar 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Kırlangıç Büyükçekmece Konakları'nda 110 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Kırlangıç Konakları'nda 110 bin TL ile 135 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Cilin Royal Konakları'nda vade farksız 36 aya varan taksit fırsatı! Yeni proje! 

Cilin Royal Konakları'nda satışlar devam ediyor. Projede 3+1 ve 4+1 villalar yer alıyor. Peki Cilin Royal Konakları'nda villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Milli Emlak'tan 9 ilde satılık konut!

Milli Emlak, kamu kurumlarına ait konutları satıyor. Konutlar piyasa rayicinin altında satılıyor...

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün.. Faiz kampanyası bugün sona eren Validebağ Konakları'nda satışlar devam ediyor. 

Samatya Konakları'nda 500 bin TL'ye 1+1! 

Doğan Yapı tarafından inşa edilen Samatya Konakları'nda satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

Şehir Konakları 2017 satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Ümraniye'de yükselen Şehir Konakları projesinde ödeme kampanyası bugün sona eriyor. Şehir Konakları 2017 satılık daire fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor...

Kırlangıç Konaklarında satılık daireler Haberi

Kırlangıç Konaklarında satılık daireler

Mefa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kırlangıç Konakları Büyükçekmece'de konumlanıyor. 3 bin 134 metrekare alan üzerinde 4 katlı 3 bloktan oluşan Kırlangıç Konakları'nda 1 ve 3 numaralı blok 2+1 dairelerden, 2 numaralı blok ise 3+1 dairelerden oluşuyor.


48 konuttan meydana gelen Beylikdüzü Kırlangıç Konakları'nda 2+1daireler 75 metrekare, 3+1 daireler ise 100 metrekare alanlarla tasarlandı. Projede 2+1 daireler 110 bin TL, 3+1 daireler 135 bin TL'den satılıyor.


Teslimleri 2013 Şubat ayında yapılması planlanan Kırlangıç Konutları'nda yüzde 30 peşinat veriliyor.Kalan tutar ise teslimlerde ödeniyor.


Aymerkez AVM'nin arkasında yükselen Kırlangıç Evleri, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı spor alanları, yürüyüş parkuru, açık otopark, 24 saat güvenlik imkanlarını içinde bulunduruyor.