17 / 05 / 2024

Kırma-Eleme Tesisi nerede

Kırma-Eleme Tesisi nerede

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Hoover bulaşık makineleri en uygun nerede? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ile sıkça tercih edilen Hoover bulaşık makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Lale Kısıklı Konakları nerede?

Rekon İnşaat tarafından Kısıklı'da hayata geçen Lale Kısıklı Konakları satışa çıktı. Peki Lale Kısıklı Konakları nerede? İşte detaylar...

Sinpaş Kızılbük Devremülk nerede?

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2023'te başlayacak...

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Dekar Kıyıbahçe Ömerli nerede? 

Dekar Kıyıbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

Kırma-Eleme Tesisi nerede Haberi

Kırma-Eleme Tesisi nerede

Modern Beton San. Tic. A.Ş tarafından Denizli İli Pamukkale İlçesi, Irgalı Mahallesi Mevkiinde 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu projesi için Çevresel Etki Değerledirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.


Toplantı Yeri: Güzelpınar Mahallesi Kahvehanesi 


Toplantı Yerinin Adresi: Güzelpınar Mahallesi Pamukkale/DENİZLİ


Toplantı Tarihi: 06.11.2015


Toplantı Saati:...