29 / 04 / 2024

Kırma Eleme ve Mikronzie Tesisi Kapasite Artışı çed

Kırma Eleme ve Mikronzie Tesisi Kapasite Artışı çed

Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı projesinin Çed toplantsı 2 Haziran 2016 günü saat 11:30'da gerçekleşecektir.

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Edirne Keşan kömür ocağı ve tesis projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Edirne Keşan'da Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Açık İşletme Kömür Ocağı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Kırma Eleme ve Mikronzie Tesisi Kapasite Artışı çed Haberi

Kırma Eleme ve Mikronzie Tesisi Kapasite Artışı çed

Arus Madencilik Plstik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti tarafından; Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde, 82741 Ruhsat numaralı sahada ''Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı''projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı''yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Çeşmelisebil Mah. Belediye Hizmet Binası Toplantı salonu

Toplantı Adresi: Çeşmelisebil Mah. Özyörük Cad. No:54 Sarayönü/Konya 

Toplantı Tarihi: 02.06.2016

Toplantı Saati:...