25 / 07 / 2024

Kırmacı plajı

Kırmacı plajı

Zonguldak ' ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından yapılan halk plajının yollarının bozuk olması vatandaşın tepkisini çekiyor. Yolun dik ve çakıl olması sürücülere zor anlar yaşatıyor...

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

1941 yılında Florya plajı belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiralanacakmış!

1941 yılında Florya plajının kiralanma konusu gündeme gelmiş. İmar müdürlüğünde yapılan toplantı ve değerlendirmeler sonucunda Florya plajının belediyeye ait olan köşk ve dükkanlarla beraber kiraya verilmesine karar verilmiş. 

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

Badavut Plajı imara açıldı!

Balıkesir'de bir yanı ormana bakan, diğer yanı bir zamanlar ünlü Sarımsak taşının çıkarıldığı ocaklar bulunan, kayalıkları ile ilginç bir dokuya sahip, 1'inci derece sit alanı olan Ayvalık Badavut Plajı'nın koruma statüsü düşürüldü. 

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Kıbrıs Yavuz Çıkarma Plajı otel için kiralandı mı?

Kıbrıs’taki Yavuz Çıkarma Plajı için ihale konusu kapanmıyor. Plajın otel için kiralandığı iddia edildi.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Kırmacı plajı Haberi

Kırmacı plajı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından yapılan halk plajının yollarının bozuk olması vatandaşın tepkisini çekiyor. Yolun dik ve çakıl olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.



Ereğli Belediyesi tarafından Kırmacı Mahallesi mevkisinde yapılan halk plajı kullanıma açıldı. Vatandaşlar plaj mevkisine araçları ile inerek denize girerken, plaj dönüşünde yolun azizliğine uğruyor. Yolun dik ve çakıl olması sebebiyle araçlar çıkmakta zorlanırken, bazıları aracının arkasına doldurduğu taş ve kasasında zıplayan vatandaşların sayesinde çıkabildi.


Plajın açılmasının güzel olduğunu ancak yolların bozuk olması araçların zarar görmesi vatandaşlar tarafından tepki gördü. Arabalarının zarar görmemesi için araçlarını indirmediklerini ve uzun bir yol yürümek zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar belediye ekiplerini göreve çağırırken "Şuraya iki mikser beton dökemiyorlar. Yazık değil mi bu insanlara. Her gün böyle. 150-200 araba aynı sorunu yaşıyor" diyerek...