18 / 05 / 2024

Kırpart Ar-Ge mühendislik ofisi

Kırpart Ar-Ge mühendislik ofisi

İhracattaki başarısını Turquality ile desteklemek isteyen Kırpart, 2020 yılına kadar Çin, Almanya ve Amerika’da Ar-Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmayı da planlıyor.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Deexin Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Başar Tosun ve Ceyda Yağmur Gümüşkanat Tosun ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Abdulkadir Korkmaz ve Abdullah Arıcan ortaklığında kuruldu.

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Miray Arısoy tarafından kuruldu.

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Burak Durak tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Kırpart Ar-Ge mühendislik ofisi Haberi

Kırpart Ar-Ge mühendislik ofisi

İhracattaki başarısını Turquality ile desteklemek isteyen Kırpart, 2020 yılına kadar Çin, Almanya ve Amerika’da Ar-Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmayı da planlıyor.


Kırpart Otomotiv, üç ülkede Ar- Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Çin, Almanya ve Amerika’da açılması planlanan ofislerin 2020 yılına kadar faaliyete geçmesi bekleniyor. Şirketin hedefinde, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmak da var. 

Otomotiv ana sanayileri için termostat, su ve yağ pompası, yüksek basınçlı döküm parçaları gibi motor kompenantları üreten Kırpart Otomotiv, yeni üretim holü ve teknik birimlerinin açılışını gerçekleştirdi.


Açılış törenine katılan Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, 92 milyon adetlik dünya otomotiv sanayiinden yüzde 8,9’unu Kırpart markasıyla kendilerinin karşıladığını belirtti. Bunu hem mühendislik hem üretim hem de markayla...