04 / 05 / 2024

kırsal turizm projeleri

kırsal turizm projeleri

Kırsal turizm projeleri TKDK ile hayat buluyor. Kahramanmaraş'ta, TKDK tarafından onaylanan 17 projeden 5'i turizm faaliyetine başladı. TKDK İl Koordinatörü Ömer Süha Uslu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Şemsi Bayraktar: Kırsal turizmin altyapısı desteklenmeli!

TKDK, yüzde 50 hibe desteğiyle kırsal turizmcileri yatırım yapmaya davet etiğini söyleyen TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, "Gerekli altyapı oluşturulursa* kırsala hem ülke içinden hem de dış ülkelerden milyonlarca kişi çekilebilir" dedi.

TKDK, kırsal turizmcileri yatırıma çağırıyor!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) yüzde 50 hibe desteğiyle kırsal turizmcileri yatırım yapmaya çağırdığını bildirdi...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Kırsal Kalkınma projesinde beklenen hibe geldi! Tam 12 milyar lira hibe verilecek! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından kırsal kalkındırma projeleri içi 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği sağlanacağı duyuruldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan bu destek hakkındaki detaylar belli oldu. 1 milyar 222 milyon liralık hibe desteği detayları…

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Kırsal alanda yaşayan veya yaşamaya söz verenlere 100 bin TL hibe!

Tarımsal faaliyetlerin uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik amacıyla kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı planlayan tarımsal projeleri için 100 bin liralık destek verilecek.

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Tekatlı tarafından kuruldu...

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlayan Dandin ve Coşkun Durmaz tarafından kuruldu.

Km Group Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Km Group Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan     Mellaart tarafından kuruldu.

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Şimşek, Salih Şimşek ve Hamza Şimşek ortaklığında kuruldu. 

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Dişkaya tarafından kuruldu. 

İlber Ortaylı'dan 'kırsal bölgelere yerleşin' önerisi!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Yuva kurduğunuzda, çocuk büyüteceğiniz zaman büyük şehirlerde oturmayacak şekilde hayatınızı planlamanızı tavsiye ediyorum. Uygun küçük şehirlerde oturmak ve çalışmak için kırsal bölgelere yerleşin" diye konuştu.

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazar Shıhab Ahmad tarafından kuruldu. 

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

kırsal turizm projeleri Haberi

kırsal turizm projeleri

Kahramanmaraş'ta, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Kırsal Turizm Programı" kapsamında onaylanan 17 projeden 5'i turizm faaliyetine başladı.


TKDK İl Koordinatörü Ömer Süha Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırsal alanlarda yapılacak turizme dönük yatırımlara hibe yoluyla destek verdikleri pansiyon, apart otel, restoran, dağ ve yayla evleri projelerinin tamamlanarak hizmet vermeye başladığını söyledi.


Kahramanmaraş'ta kırsal turizmin canlanması amacıyla yatırımcılarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Uslu, şartları yerine getiren yatırımcılara 15 ila 500 bin avro arasında yüzde 50 geri ödemesiz hibe desteği sağlandığını ifade etti.


Hayata geçirilen projelerle kentin doğal güzelliklerinin ortaya çıkmaya başladığını belirten Uslu, "Kahramanmaraş'ta önemli doğa turizmi zenginliği bulunuyor. Şu ana kadar faaliyete geçirilen projelerden genellikle çevre illerden gelenler faydalanıyor. Bu kapsamda Çağlayancerit'te 10 dağ evi ve Onikişubat...