12 / 05 / 2024

kırşehir 51 milyon tl yatırım

kırşehir 51 milyon tl yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırşehir'de 51 milyon lira yatırım bedelli 10 tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir'de 27.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Kırşehir ili, Merkez ilçesi, Çayağzı Köyü, 113 ada 5, 6, 7, 8 parseller, 112 ada 4, 5 parsellerde yer alan fabrika binası ve arsasını toplam 27 milyon 122 bin 968 TL'ye icradan satıyor...

Kırşehir'de 27.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İcra Dairesi, Merkez ilçesi Çayağzı köyünde bulunan fabrika ve ekipmanlarını icradan satıyor. Gayrimenkulün bedeli 27 milyon 122 bin 968 TL olarak belirlendi. 

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kırşehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 533 bin 593 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Kırşehir'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir ili, Merkez ilçe, Çayağzı köyünde yer alan fabrika binası, idari bina ve eklentileri toplamda 15 milyon 124 bin 145 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Kırşehir Özel İdare arsasına rezidans yapılacak!

Kırşehir Özel İdare arsasını 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. Çağlayan kardeşler arsa satışı gerçekleştiği takdirde bu arsaya 56 daire, 9 dükkandan oluşan rezidans yapaacak.

kırşehir 51 milyon tl yatırım Haberi

kırşehir 51 milyon tl yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kırşehir'de tesis edilen toplam 10 adet tesisten 8 adet tesisin açılışım gerçekleştirecek, 2 adet tesisin ise temelini atacak. Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 3 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 1 adedi Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü ve 4 adedi de Orman Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehir'e kazandırılacak. Prof. Dr. ^feysel Eroğlu ayrıca DSİ tarafından yapılması planlanan bir adet ve Kırşehir Belediyesince yapılacak bir adet tesisin de temelini atacak. 


Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 4 Eylül Cuma günü saat 14.00'te Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı'nda düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 51 milyon TL yatırım bedelli 10 adet tesisin temelini atacak ve açılışım gerçekleştirecek. Ayrıca Bakan...