17 / 05 / 2024

kırşehir asfaltlama çalışmalarıda son durum

kırşehir asfaltlama çalışmalarıda son durum

Kırşehir Belediye ekipleri, Dinekbağı Mahallesi, Hızırağa Mahallesi ve Şehit Coşkun Taş Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ 127 konut ihalesi 25 Temmuz'da!

Kırşehir İli,Çiçekdağ İlçesi 127 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Temmuz 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Çiçekdağ'a 127 konut!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesi için düğmeye bastı.

Kırşehir Banka Evleri bölgesinde dönüşüm başlayacak!

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde yapılan 2 bin 713 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasının ardından dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

kırşehir asfaltlama çalışmalarıda son durum Haberi

kırşehir asfaltlama çalışmalarıda son durum

Kırşehir Belediye ekipleri, Dinekbağı Mahallesi, Hızırağa Mahallesi ve Şehit Coşkun Taş Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarını tamamlayıp sonrasında da üstyapıda daha iyi bir hizmet vermek istediklerini belirterek, "Altyapısı biten bir mahalle, bir cadde veya bir bölgede üstyapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Asfalt sezonumuzun açılmasıyla ihtiyacı olan yollarımızda çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz"...