26 / 05 / 2024

kırşehir bağbaşı konutları satış

kırşehir bağbaşı konutları satış

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağ'da hayata geçireceği 127 konutun ihalesi yapıldı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018 belli oldu. İşte TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018...

Kırşehir'de TOKİ Konutları için kura çekildi!

Kırşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçirdiği 3. Etap'taki daireler için kura çekildi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşümde inşaatı devam eden üçüncü etap 11 ayda tamamlanacak. 

kırşehir bağbaşı konutları satış Haberi

kırşehir bağbaşı konutları satış


Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.2 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile peşin satılacak konutların satışı ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, " Belediye web sitemizde yer alan tablodaki sıralama esas alınarak başlatılacak ihale Belediyemizin Kuşdilli Mahallesi Terme Caddesi Ek Hizmet Binasının 4. katında bulunan Meclis toplantı salonunda toplanacak Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak. 

Ayrıca satış ile ilgili duyurularımızı el ilanları, şehrimizin çeşitli yerlerinde bulunan reklam panolarıyla halkımıza duyurduk. 


Vatandaşlarımız gerekli bütün şartlar ve evrakları da Belediyemizin web sitesinde bulabilir. Daha ayrıntılı bilgi için İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün Emlak Kamulaştırma...