01 / 05 / 2024

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konut satışı

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konut satışı

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Projenin birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kırşehir Banka Evleri bölgesinde dönüşüm başlayacak!

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde yapılan 2 bin 713 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasının ardından dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

TOKİ Kırşehir kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir’de Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirdiği 135 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kırşehir'de TOKİ Konutları için kura çekildi!

Kırşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçirdiği 3. Etap'taki daireler için kura çekildi. 

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konut satışı Haberi

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konut satışı

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile 2009 yılı içerisinde inşaatına başlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi’nin ilk etabı olan 768 konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilirken, birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Her hafta Çarşamba günü toplanan Belediye Encümen toplantısında, pazarlık usulü açık ihale ile Belediye’ye ait TOKİ konutlarının satışı gerçekleştiriliyor.


Emlak piyasası göz önüne alındığında uygun fiyat ve imkanlarla konut sahibi olma fırsatı sunan bu satışlardan Kırşehirli hemşehrilerinin yararlanmasını istediklerini belirten Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, “Belediyemize ait olan Bağbaşı Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarından satışı yapılıp da kalan 29 adet konutun satışı devam etmektedir. Konut...