03 / 05 / 2024

Kırşehir deprem planı

Kırşehir deprem planı

Kırşehir'in deprem risk haritası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'in deprem risk haritası TBMM gündeminde!

Kırşehir'in deprem risk haritası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru!

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede topladma 63 adet daire bulunuyor.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvuru!

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvuru işlemleri yarın başlıyor. Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları yarın başlıyor!

Ödeme planına göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap son başvuru günü bugün. Ödeme planı kapsamında 96, 108 ya da 120 ay vade uygulanan projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ ödeme planı!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 476,87 TL'den başlıyor.

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir Karakurt'a imar planı!

Kırşehir’de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılıyor.

Kırşehir'e yeni hükümet binası!

Kırşehir Ankara Caddesi üzerinde bulunan ve deprem riski nedeni ile yıkılan eski hükümet binası yerine yenisinin inşa edileceğini Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk açıkladı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Kırşehir deprem planı Haberi

Kırşehir deprem planı

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir'in deprem risk haritasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İlhan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li İlhan, ''1996 yılında yürürlüğe giren Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası, AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yenilenerek 18 Mart 2018 tarih ve 30364 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Bu harita verilerine göre Kırşehir ili geneli sarı renkle gösterilerek düşük tehlikeli alan olarak belirtilmiştir. Ancak Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitesinde "10 Ocak 2016 tarihli Hacıduraklı / Çiçekdağı (Kırşehir) Depremi" basın bülteninde Kırşehir geneli "I. Derece Deprem Bölgesi" içerisinde yani riskli alan olarak yer almaktadır. Deprem ile ilgili iki önemli kurumun sitelerinde bulunan taban tabana zıt ifadeler Kırşehirlileri tedirgin etmektedir. Bu konudaki belirsizliğin giderilmesi depremin yıkıcı etkileri ve alınacak...