02 / 05 / 2024

Kırşehir Doğa Kent Projesinin temeli atıldı

Kırşehir Doğa Kent Projesinin temeli atıldı

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını açıkladı. Kent Park civarındaki proje 72 daireden oluşuyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 38 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

TOKİ Kırşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam projesindeki 250 adet dairenin kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki TOKİ Kırşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Kırşehir'de oda başkanlarından 'Kira Kontratlarında TL' çağrısı!

Kırşehir'de oda başkanları, iş yeri kira kontratlarının döviz yerine Türk lirası ile yapılması çağrısı yaptı.

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı!

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı. Toplamda 991 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kırşehir Doğa Kent Projesinin temeli atıldı Haberi

Kırşehir Doğa Kent Projesinin temeli atıldı

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını ifade etti. 

Muammer Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan proje 72 dairelik Doğa Kent Projesi olacağını ve dairelerin birçoğunu sattığını bildirdi, Aynı zamanda farklı bir anlayış ve konseptine özenle hazırlanan projenin önemli bir kısmı kazma vurulmadan satıldığı da ortaya çıka. 


Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan Doğa Kent Projesi için ikinci hafriyatın 1 hafta 10 gün süreceğini açıkladı. 


Yaklaşık 25 kişiyle yapılan çalışmanın 2017 yılında biteceğini bildirdı.Kırşehir'in yükselen değerini, değişik vizyon ve konseptte kalitenin mimarı olmaya aday yirmi yıla yakın tecrübe ve birikimi ile yeni nesille harmanladıklarını ve Koçak Kaya İnşaat tecrübesi ile gençlik enerjisini bünyesinde barındıran, bir aile şirketi olduklarını söyledi. Bürosu...