28 / 04 / 2024

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nin temeli atıldı!

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nin temeli atıldı!

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını açıkladı. Kent Park civarındaki proje 72 daireden oluşuyor.



Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını ifade etti. 

Muammer Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan proje 72 dairelik Doğa Kent Projesi olacağını ve dairelerin birçoğunu sattığını bildirdi, Aynı zamanda farklı bir anlayış ve konseptine özenle hazırlanan projenin önemli bir kısmı kazma vurulmadan satıldığı da ortaya çıka. 


Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan Doğa Kent Projesi için ikinci hafriyatın 1 hafta 10 gün süreceğini açıkladı. 


Yaklaşık 25 kişiyle yapılan çalışmanın 2017 yılında biteceğini bildirdı.Kırşehir'in yükselen değerini, değişik vizyon ve konseptte kalitenin mimarı olmaya aday yirmi yıla yakın tecrübe ve birikimi ile yeni nesille harmanladıklarını ve Koçak Kaya İnşaat tecrübesi ile gençlik enerjisini bünyesinde barındıran, bir aile şirketi olduklarını söyledi. Bürosu Terme Caddesi'nde Japon Pazarı'nın karşısında bulunan Koçak Kaya İnşaatın yetkilisi Muammer Kaya, 20 yıla yakın inşaat işi ile ilgilendiğim ve Kırşehir'de her yıl birçok aileyi ev sahibi yaptığını söyledi.

 

Kırşehir'de yaptığı eserlerle adından söz ettirmeyi başaran birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf mal kullanan Koçak Kaya, Kırşehir'de büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 


Doğa Kent Projesi'ne katılan Kırşehirlilerin avantajlarını Kaya, şöyle açıkladı: "Doğa Kent Projesi çok amaçlı spor tesisi ile çocuklar ve yetişkinler diledikleri gibi etkinliklerini yapabilecekler. Yüzme havuzu ile çocuklarınız gözünüz önünde yazı daha zevkli geçirebilecekler, Düğün, nişan, sünnet ve taziye için, mutfağı, WC'si, lavabosu, Kırşehir Koçak Kaya İnşaat Kırşehir'in ilk sosyal konut olma konusundaki Doğa Park Evleri'nin temeli geçen hafta atıldı. Mescidi olan çok amaçlı salon olacak. Bay ve bayanlar için hazırlanmış fitnesi merkezleri yer alacak. Her daireye bir adet otopark alanı site içersinde güvenli alanda müşterilerimize tehsis edilecektir. 24 saat güvenliği ile sizler daha güvende hissettirecektir. Teras havasında balkon keyfi yaşayabileceksiniz." 



Kırşehir Yeni Aşıkpaşa




Geri Dön