02 / 05 / 2024

Kırşehir projeler

Kırşehir projeler

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını açıkladı. Kent Park civarındaki proje 72 daireden oluşuyor.

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir'in çehresi projelerle değişiyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci göreve geldiği günden bu yana her biri örnek oluşturucak projeler oluşturdu.

İşte Kırşehir'e yapılacak sağlık yatırımları!

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programında Kırşehir için projeler açıklandı. Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya müjdeleri üst üste verdi.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kırşehir projeler Haberi

Kırşehir projeler

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını ifade etti. 

Muammer Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan proje 72 dairelik Doğa Kent Projesi olacağını ve dairelerin birçoğunu sattığını bildirdi, Aynı zamanda farklı bir anlayış ve konseptine özenle hazırlanan projenin önemli bir kısmı kazma vurulmadan satıldığı da ortaya çıka. 


Kaya, Kırşehir Kent Park civarında yapılacak olan Doğa Kent Projesi için ikinci hafriyatın 1 hafta 10 gün süreceğini açıkladı. 


Yaklaşık 25 kişiyle yapılan çalışmanın 2017 yılında biteceğini bildirdı.Kırşehir'in yükselen değerini, değişik vizyon ve konseptte kalitenin mimarı olmaya aday yirmi yıla yakın tecrübe ve birikimi ile yeni nesille harmanladıklarını ve Koçak Kaya İnşaat tecrübesi ile gençlik enerjisini bünyesinde barındıran, bir aile şirketi olduklarını söyledi. Bürosu...