21 / 09 / 2024

Kırşehir Kamanda tarımköy konutları satışa çıkıyor

Kırşehir Kamanda tarımköy konutları satışa çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki göl manzaralı 78 tarımköy konutunu, peşinatsız 240 ay vadeyle satışa çıkarıyor...

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir'e 122 konut!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Kırşehir Kamanda tarımköy konutları satışa çıkıyor Haberi

Kırşehir Kamanda tarımköy konutları satışa çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki göl manzaralı tarımköy konutlarını, peşinatsız 240 ay vadeyle satışa çıkarıyor. 


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıyan İdare, tarımköy projeleriyle yeni köyler inşa ediyor. Şehir hayatının standartlarını kırsaldaki vatandaşlara sunan proje kapsamında her bölgenin ihtiyaç ve özelliklerine göre farklı konutlar yapılıyor. 


Derme çatma evlerde yaşayan vatandaşlar, tarımköy uygulamalarıyla çevre düzenlemesi, yeşil alanı, düzenli yolları, altyapısı, çocuk parkı, okulu ve sağlık ocağı hazır hale getirilen modern konutlara kavuşuyor. 


Köylerdeki cami, köy odası, ahır ve samanlık da aynı projede yer alıyor. Tarımköyler, sel ve deprem gibi afetlere karşı zemini sağlam ve korunaklı yerlere yapılıyor. 

     


78 tarımköy konutu peşinatsız satışa çıkıyor 

     

TOKİ, Tarımköy Projesi kapsamında Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı...