03 / 05 / 2024

Kırşehir Kervansaray Mahallesi kaldırım projeleri

Kırşehir Kervansaray Mahallesi kaldırım projeleri

Kırşehir Belediyesi Kervansaray Mahallesi’nde Boztepe yolu ile Aşıkpaşa ilkokul arasındaki alanı kapsayan bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 07.05.2019!

TOKİ tarafından Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında satışa çıkarılan 250 daireye 283 başvuru geldi. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 07.05.2019...

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Kırşehir Merkez Mahallesi Kındam'da inşa edilen 250 konut sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi...

Kırşehir Kervansaray Mahallesi kaldırım projeleri Haberi

Kırşehir Kervansaray Mahallesi kaldırım projeleri

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kervansaray Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kırşehir Belediyesi Kervansaray Mahallesi’nde Boztepe yolu ile Aşıkpaşa ilkokul arasındaki alanı kapsayan bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Başkan Bahçeci, “Yollarda oluşan deformasyonlardan ve mahallerimizde yaptığımız çalışmalar ile mahallerimiz yeni bir çehre kazanmaya devam ediyor . Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri de mahallelerimizde oluşan deformasyonları önlemek ve yolların daha kullanabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyor." dedi.

Yol ve kaldırım çalışmalarının tüm Kırşehir genelinde ihtiyacı olan yerlerde uygulanacağını ifade eden Başkan Bahçeci, “ Bizim Belediyecilik anlayışımız halka hizmet etmektir, hakka hizmet etmektir. Biz de bu anlayışla Kırşehir’in ihtiyacı olan yerlerde çalışmalarımızı planlı bir şekilde yapıyoruz.”diye...