04 / 05 / 2024

kırşehir olimpik yüzme havuzu nerede

kırşehir olimpik yüzme havuzu nerede

Kırşehir Merkez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temel atma töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bize düşen, gençlerimizi, öğrencilerimizi yeni yeni yurtlara, barınma imkanlarına kavuşturmak. Biz, vizyonla hareket ediyoruz" dedi....

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

kırşehir olimpik yüzme havuzu nerede Haberi

kırşehir olimpik yüzme havuzu nerede

Kırşehir'de yapımına başlanacak olan Merkez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temelini atan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Anadolu insanının kalbinde büyük yer edinen Neşet Ertaş'ın memleketinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Kırşehir'e 100 milyon liralık yatırım getirdiklerini belirten Kılıç, bitirilen ve yapımı devam eden tesisleri inceleme fırsatı bulunduğunu anlattı.


Merkez Spor Salonu, Akpınar Spor Salonu, Boztepe Sentetik Çin Sahası, Kaman İlçe Stadı tribünleri ve öğrenci yurtları olmak üzere birçok tesisi Kırşehir'e kazandırdıklarını ifade eden Kılıç, kente Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu da yapacaklarını vurguladı.


Kılıç, gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için tüm imkanları seferber ettiklerine işaret ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin Ahi Evran Üniversitesi'ni de 2006 yılında Kırşehir'e kazandırdığını dile getirdi.


Başbakan Erdoğan'ın, her ile bir üniversite...