18 / 05 / 2024

Kırşehir Su Temini Sistemi

Kırşehir Su Temini Sistemi

Kırşehir su temini sistemi’nin rehabilitasyonu ve scada kurulumu projesi çalışmaları devam ediyor. Bahçeci, “Çalışmalar kapsamında su şebekesinde insan sağlığına zararlı olan asbest boruları, polietilen tipi borularla değiştirilmeye devam ediyor." dedi.

Kırşehir yeni altyapıya kavuşuyor!

Kırşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Kırşehir’de şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Kırşehir'in alt yapısı yenileniyor!

Kırşehir Belediyesi yoğun yağışlarda olası su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;“Kırşehir’de yoğun bir alt yapı çalışması yürütüyoruz ''dedi.

Kırşehir'de 24 metruk bina yıkıldı!

Kırşehir'de, suç oluşumunda fiziki faktör olarak değerlendirilen metruk binalardan 24'ünün belediye ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirildi.

Kırşehir'deki Seyfe Gölü TBMM'de gündeminde!

Ankara Milletvekili Murat Emir, Kırşehir'in Mucur ilçesinde bulunan Seyfe Gölü'ne ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Haziran'da tamam!

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Projesi 2009 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na devredilerek çalışmalarına kararlı bir şekilde başlanıldı. Çalışmaların 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi bekleniyor

Kırşehir İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Kırşehir İçmesuyu Projesi" kapsamında bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

TOKİ Kırşehir Emekli Konutları yoğun ilgi görüyor!

Kırşehir’de 600’den fazla üyenin konut sahibi olmak için kayıt yaptırdığını belirten Tüm İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, konutların yapımı ve arsa temini noktasında girişimlerinin devam ettiğini açıkladı.

Kırşehir Su Temini Sistemi çalışmaları ne durumda!

Kırşehir su temini sistemi’nin rehabilitasyonu ve scada kurulumu projesi çalışmaları devam ediyor. Bahçeci, “Çalışmalar kapsamında su şebekesinde insan sağlığına zararlı olan asbest boruları, polietilen tipi borularla değiştirilmeye devam ediyor." dedi.

Kırşehir'e 51 milyon TL yatırımla 10 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırşehir'de 51 milyon lira yatırım bedelli 10 tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kırşehir Su Temini Sistemi Haberi

Kırşehir Su Temini Sistemi

Dünya Bankası finansmanı ile Kırşehir su temini sistemi’nin rehabilitasyonu ve scada kurulumu projesi çalışmaları devam ediyor.

"Kırşehir çalışmalarımızla temiz içme suyuna kavuşacak" diyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açıklamasında, “Çalışmalar kapsamında su şebekesinde insan sağlığına zararlı olan asbest boruları, polietilen tipi borularla değiştirilmeye devam ediyor." dedi.

Sağlığı olumsuz yönde etkileyebilecek olan yaklaşık 30-40 yıllık asbest boruları polietilen borularla değiştirildiğini anlatan Başkan Bahçeci, "Ekipler Kuşdilli, Kervansaray, Medrese ve Yenice Mahallelerinin ardından Bahçelievler Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Su kaçaklarının sıfırlanması, şebekede su kalitesinin iyileştirilmesi ve tam otomasyon kullanılarak verimli su yönetiminin sağlanması hedeflenen proje kapsamında ekipler bu bölgeye yaklaşık 200 m uzunluğundaki çeşitli çaplarda içme suyu şebeke borusu değişimi yaptı. Avrupa ve dünya standartlarının gerektirdiği malzeme ve tasarım ilkelerinin uygulanmakta olduğu, iş güvenliği...