28 / 04 / 2024

kırşehir tarımköy toki başvuru dönemi

kırşehir tarımköy toki başvuru dönemi

TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesinde yer alan 32 adet konut açık satışa sunuluyor. Projenin başvuru dönemi 1 Nisan'da başladı...

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir'deki Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi restore edilecek!

Kırşehir'de 13. yüzyılda yaptırılan Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi yapılacak restorasyon çalışması ve çevre düzenlemesiyle turizme kazandırılacak.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

kırşehir tarımköy toki başvuru dönemi Haberi

kırşehir tarımköy toki başvuru dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesi kapsamında yer alan 32 adet konut ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy projesi kapsamında yer alan 45 konutun alanları; 113,08 metrekare 3+1 ve 178,34 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 konutların fiyatları 151 bin 82 TL'den başlangıç gösterirken, 3+1 konutların fiyatları ise 96 bin 128 TL'den başlıyor. Projede 240 ay vadelendirme yapılıyor. 2+1 daireler için en düşük başlangıç taksiti 629,51 TL, 3+1 dairelerin için en düşük başlangıç taksiti 400,53 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy'de yer alan konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama...