28 / 04 / 2024

Kırşehir turizm

Kırşehir turizm

Kırşehir'in turizm potansiyelinin artırılması için Kapadokya destinasyonu kapsamına alınması planlanıyor...

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir Karakurt'a imar planı!

Kırşehir’de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılıyor.

Kırşehir'de ilk 6 ayda 53 bin turist konakladı!

Kültür ve Turizm Müdürü Yıldız Eraslan, Kırşehir'de 12 konaklama tesislerinde konaklayan yerli ve yabancı turist sayısını açıkladı. Verilere göre yerli turist sayısı 53 bin 788 iken yabancı turist sayısı 630 oldu.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Kırşehir turizm Haberi

Kırşehir turizm

 Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Ahmet Arı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapadokya'yı ziyaret eden turistlerin Kırşehir'i de görebilmesi için çalışma yürüttüklerini bildirdi. 

     Arı, ''Kırşehir'deki turistik ve kültürel değerlerin ortaya çıkarılması, ilin altyapı ve tanıtım eksikliklerinin giderilerek turizm değerleri oluşturulması, halkın turizme katılımının artırılması için bilgilendirilmesi ve dolayısıyla turizm gelirlerinden daha fazla pay almasının sağlanması ve turizmin bölgeye olan sosyoekonomik katkısının artırılmasını amaçlıyoruz'' dedi. 

     Özellikle Kırşehir'deki Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi ile Japon Bahçesi'nin Japon turistler için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Arı, yılda 10 bin civarında Japon turistin Kaman ilçesini ziyaret ettiğini, Kırşehir'in Kapadokya destinasyonuna dahil edilmesi durumunda, turizmde Uzakdoğu'nun pazar payının artacağını öngördüklerini dile getirdi. 

     

     Yarın, Kırşehir Turizm Geliştirme Çalıştayı...