06 / 07 / 2024

kırşehir ulu cami nereye yapılacak

kırşehir ulu cami nereye yapılacak

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “ Ulu Cami projemiz gasil haneleri ve sosyal donatılarıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en görkemli cami yapılarından biri olacak ” dedi...

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

Kırşehir Cacabey Medresesi yenilenmeyi bekliyor!

Kırşehir’deki Cacabey Gök Bilim Medresesi, çürümeye terk edildi. 800 yıldır ayakta kalan bir cami için vatandaşlar gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor. Daire fiyatları 85 bin 587 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

kırşehir ulu cami nereye yapılacak Haberi

kırşehir ulu cami nereye yapılacak


Kırşehir’de eski sanayi sitesi alanında başlatılacak ‘Ulu Camii’ projesi ile Türkiye’nin en görkemli camisine Kırşehir kavuşacak.


Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ulu Cami projemiz gasilhaneleri ve sosyal donatılarıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en görkemli cami yapılarından biri olacak” dedi.


Proje ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Eski Sanayi bölgesinde ki mevcut caminin yerine yapılması planlanan ve bu alana göre tasarlanan Ulu Cami Projemiz yapıldığında 3 bin kişiye hizmet verecek. Şehir merkezindeki Cacabey Cami’ne alternatif olarak cenaze namazlarının kılınabileceği Ulu Cami Projemiz gasilhaneleri ve sosyal donatılarıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en görkemli cami yapılarından biri olacak.


Selçuklu ve Osmanlı Kültürü’nün yaşandığı şehrimize yakışır ve kapasitesi 3 bin kişi olan bir cami projesi tasarladık. Şehrimizin meydanında bulunan Cacabey Camiine alternatif olarak tasarladığımız görkemli camimizle...