05 / 05 / 2024

Kırşehir Uzun Çarşı 2017

Kırşehir Uzun Çarşı 2017

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırşehir'deki Ahi Çarşısı koruma altına alınmalı!

Kırşehir'deki Ahi Çarşısı, Cumhuriyet tarihinin ilk külliye projesi içerisinde bulunuyor.Arkeolog Mehmet Göktürk, Kırşehir'deki çarşının ilk modern alış-veriş merkezi olduğunu söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Kırşehir Uzun Çarşı 2017 Haberi

Kırşehir Uzun Çarşı 2017

Uzun Çarşı mevkiinde esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çarşıda yapılan çalışmaları anlatarak esnafın isteklerini dinleyerek proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Bahçeci  esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Bahçeci, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kırşehir’i yıllardır yapılmayan hizmetlerle kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kırşehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" diyerek konuştu. 


Başkan Bahçeci Esnafımızla da sohbet edip çalışmalar hakkında görüşlerini aldık, proje bittiğinde nasıl olacağını da tek tek anlattık. Uzun...