05 / 05 / 2024

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi




Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir  genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor. İyi sevk ve idare ederek Kırşehir’imize hizmet ediyoruz. Aslında hepimiz kendimize, yani çocuklarımızın geleceğine hizmet ediyoruz.” dedi


Kırşehir  Belediyesi’nin artık çok ciddi bir noktaya geldiğinin altını çizen Başkan Bahçeci; “Bu noktaya halkımızın  verdiği desteklerle geldik. İlk günden itibaren hiç boş kalmadık. Devamlı çalıştık. İyi niyetle çalıştığımız içinde Allah bize hep yardım etti. Bu konuda öncelikle kendi ekibimden, Başkan yardımcısından işçisine, memuruna kadar bütün çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bizim her çalışmamızda yanımızda olan ekibime çok teşekkür ediyorum. Çünkü hepimiz bir gün olmayacağız. Seçimle geldik ve de gideceğiz. Önemli olan hoş bir seda bırakıp gidebilmek. Belediye Başkanlığı zor, meşakkatli ve çok şerefli bir iştir. Bulunduğumuz makamlar gerçekten Allah’ın bize ikramı ve imtihanıdır.Onun için bu ikramı en iyi şekilde yerine getirmemiz lazım. Yaptığımız her işte bunu gözetlememiz lazım. Bu millete hizmetçi olmamız lazım" dedi.

Kentin geleceğini şekillendiren çok önemli çalışmalar yapıyoruz

Başkan Bahçeci;“Belediye Başkanı olarak bize düşen görev, birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak ve kurumsal çalışmayı hedeflemektir. Ekibimizle birlikte çok koordineli bir şekilde de çalışmalarımızı ve Kırşehir’imize hizmetlerimiz sürdürüyoruz. Beraber yol alıyoruz.Kentin geleceğini şekillendiren çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Mart ayı itibari yol asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Asfaltlama çalışmalarımız bittikten sonra üst çalışmalara başlayacağız.

Şehrimizin güzelliğine güzellik katmak üzere Kırşehir Belediyesi hızla çalışıyor. Kırşehir’in önemli ana caddelerinden olan Ankara- Caddesi,Terme Caddesi, Lise Caddesinde ve alt yapısı biten bütün caddelerimizde peyzaj ve düzenleme çalışmalarımıza hızla başlayacağız.Alt yapının tamamlandığı caddelerde üst yapı çalışmalarına havaların ısınması ile Mart ayı itibari ile başlayacağız. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Kırşehir’imizin adeta çehresi değişecek. İl dışından gelen misafirlerimiz şehrimiz adeta tanımayacaklar. Cadde ve peyzaj düzenleme çalışmaları çok yakında start alacak. Çalışmalarımız bittiğinde şehrimiz oldukça önemli bir yaşam alanına dönüşecek. Uzun zamandır şehrimizi modern bir yapıya kavuşturmayı planladığımız caddelerimizin projelerinde oldukça önemli yol aldık. İçinde oturma alanları, yaya ve araç trafiğini düzene sokacak düzenlemelerin yer aldığı projemizde caddelerde bulunan binaların tek tip dış cephe giydirmelerin yapılacağı proje tamamlandığında bütün vatandaşlarımızın özellikle şehrimiz tam bir yaşam haline gelecek. Ekonomik açıdan da caddelerdeki esnafımıza katkıda bulunacağını düşünüyorum. Kırşehir’e yapmış olduğumuz bütün çalışmalarla önemli merkezlerden biri olacak.”dedi.



Kırşehir Belediyesi


Geri Dön