27 / 04 / 2024

Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Şeker: Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük için oldukça gerekli projedir. Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek" dedi.



AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, programa işlerinin yoğunluğu yüzünden katılamazken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş programda yerini aldı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ 


Dün sabah parti binasında gerçekleştirilen ziyarette Gölcük'te Kentsel Dönüşüm projesine destek olan Milletvekili ve adayı İlyas Şeker, Başkan Ellibeş'in ve beraberindekilerin kendisine destek vermelerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Başkan Ellibeş, kentsel dönüşüm projesi konusunda yol arkadaşım diye adlandırdığı Şeker'e kentsel dönüşümde gelinen son noktaları aktardı. Başkan Ellibeş Denizevler konusunda afet bölge ilan edilmesinden sonra basınında desteğiyle bu olayı vatandaşlara aktardıklarını dile getirerek, konuta kapalı bölge olmasına rağmen vatandaşların, 'Siz bizi niye burada oturtuyorsunuz' dememeleri bizleri şaşırtıyor. Oysa ki o bölge tescillenmiş bir şekilde afet bölgesi ilan edilerek yıkım karan çıkarılmıştır. Bu anlamda Denizevler hala bizler için hassas bölgedir" dedi. 


"VATANDAŞLARA AK PARTİ DÖNEMİNDE BÜYÜK HİZMETLER YAPILMIŞTIR" 


Şeker, Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgileri alarak şu sözleri dile getirdi: "Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'i yapmış olduğu çalışmalardan ötürü ve cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. Kentsel Dönüşüm projesi uzun bir süreç olmasına rağmen belki de bazı sıkıntılar yaşanacak olmasına rağmen kendisi bu projenin olması için büyük çaba göstermiştir. 


Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük için oldukça gerekli projedir. Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek" dedi. Kentsel Dönüşüm Projesi hakkındaki düşüncelerini dile getiren Şeker, sonra Ankara'dan Kocaeli'ye hızlı trenle geldiğini belirterek hızlı trenle alakalı olarak şunları söyledi: "Sabah saat 6.00'da Ankara'dan trene binerek yaklaşık 3 saat içerisinde Kocaeli'ne geldim. Oldukça konforlu bir seyahat geçirdim. Hızlı tren çalışmalarının hala bazı bölgelerde sürmesi nedeniyle zaman zaman trenin azalmasına rağmen, bu kadar kısa sürede buraya ulaşmak mutluluk verici. Çalışmaların tamamen bitmesi durumunda bu yolculuk saatte 250 km hızla yapılarak ortalama 2-2,5 saate indirgenmiş olacaktır" dedi. 


Gölcük Haber Gazetesi



Geri Dön