30 / 04 / 2024

kırşehir yatırımları

kırşehir yatırımları

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir'e biyogaz tesisi kuruluyor!

Kırşehir'de 50 bin canlı hayvanı barındıran mandıralar bölgesine biyogaz tesisi kurulacak. Tesisin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Kırşehir’e 200 yataklı üniversite hastanesi geliyor!

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasının yeterli olmaması halinde alternatif olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'nün talebi doğrultusunda 200 yataklı hastane yapımının söz konusu olduğunu belirtildi.

Kırşehir'de birçok vatandaş ev sahibi olacak!

TÜM-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.Erdoğan Cumhurbaşkanlığı görevindeki 5 aylık süreçte Kırşehir'in ziyaret ettiği 6'ncı il olduğunu belirtti.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

kırşehir yatırımları Haberi

kırşehir yatırımları

Kırşehir'e yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Yıldırım, Kırşehir'i Ahi Evran'ın emaneti olarak gördüklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, son 15 yıl içinde Kırşehir'e 5 milyar lira yatırım yaptıklarını sözlerine ekleyerek, "Kırşehir'de 2002'de 15 milyon dolar ihracat yapılıyordu. 2017 Kasım itibarıyla 174 milyon ihracat yapıldı. Son 15 yılda Kırşehir'de 16 tane sağlık tesisini tamamladık. 3 binden fazla konut yaptık, teslim ettik. 26 adet spor tesisi, bin 500 yeni derslik yaptık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Ahi Evran Üniversitesini kurduklarını da sözlerine ekleyen Yıldırım, buradaki yurt kapasitesini de 5 bin 500'e çıkardıklarını aktardı. 

Türkiye'nin en önemli değerlerinden Neşet Ertaş'a vefa göstermenin görevleri olduğunu dile getiren Yıldırım, Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi ile Neşet Ertaş...