29 / 04 / 2024

kırşehir valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Necmettin Şeker

kırşehir valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Necmettin Şeker

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor...

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırşehir Kındam TOKİ başvuruları başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

kırşehir valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Necmettin Şeker Haberi

kırşehir valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Necmettin Şeker

Necmettin Şeker kimdir?

Necmettin Şeker, 1975 yılında Amasya da doğdu. İlkokulu Amasya Üçler İlköğretim okulunda orta öğrenimini Amasya Lisesi Orta kısmında tamamladı. 1989 yılında Özel Samsun Fen Lisesini geçerek lise öğrenimini tamamladı.

1 yıl İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünde okuduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı, 2 yıl sonra yatay geçişle On Dokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliğine geçerek buradan mezun oldu.

1998 yılında Amasya Bayındırlık ve  İskan Müdürlüğünde kamu görevine başladı. Vatani Görevini 1999-2000 yıları arasında Samsun Sahra Sıhhi Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında bitirdi. 


2002-2010 yılları arasında ticaretle uğraştı. 2010 yılında tekrar Amasya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğündeki  görevine başladı. 


2011 yıllından 2014 yılan kadar  Yapım Şube Müdürlüğünü vekaleten yürüttü. 19.02.2014 ile 11.07.2014 tarihleri arasında...